søndag 28. august 2011

Himmel i brann

dramatisk solnedgang over Magerøysundet


5 kommentarer:

 1. Næmmen `slæpp off!!` da vennen, her henger tåka tykk og det regner i bøtter og spann, ingenting å lenge hjem etter :-) Men forstår, en slik hjemlengselhulder jeg også, men års efaring har vel å lært meg at her skjer jaggu ikke så mye om en borte for en kort stund, så opp med haka suppa!

  Hadde en kjempe tur oppi Sognlia i går, og tror jeg traff godt, for det var vel de få timene det var oppholdsvær. Hærlig t-skjorte tempratur og ikke ei jæv... sjel å se, kan man ha det bedre mens man suller rundt og drømmer seg helt bort i tanker om en kjekkas ;-)

  Som DU opplever Evy! øyeblikk og syn som vil feste seg til hjerte for evig tid, du har muligheter som er oss andre ikke helt forunt nå. Godt!! si no æ, at det ble kamera og at du får dokumentert noen av dine dager der ute. Nesten helt uvirkelig for en landkrabbe bildene her jo! dyktig er du!

  Nyt søndagen, den kommer aldri tilbake :-)

  Anneklem

  SvarSlett
 2. Helt fantastisk bilde og sikkert en god opplevelse også.
  Ha det trivelig videre langs kysten.

  SvarSlett
 3. Aldeles nydelig bilde. Hvis jeg ikke tar helt feil er det tatt fra båt, synes jeg ser kjølevannstripa. Og er det ikke fint slike dager, da man snur seg og ser bakover, og skuer slike flotte farger mens det er mørkt foran?

  Ha en eventyrlig aften:-)

  SvarSlett
 4. Mycket vacker o stämningsfull bild !

  SvarSlett
 5. så utrolig stilige bilder du har tatt :D

  SvarSlett